1 autorijles-uur is 60 minuten Bij ons is 1 lesuur 60 minuten

Rijlessen in Noord Beveland + Goes en omgeving Rijlessen in Noord Beveland + Goes en omgeving

Onze speerpunten

  • ✓ Dynamisch
  • ✓ Interactief
  • ✓ Betrokken
  • ✓ Actief
  • ✓ Betaalbaar
De beste voorbereiding op je rijexamenAutorijschool Gert Pieters in de Cinecity bioscoop in VlissingenGert Pieters AutorijschoolDuidelijke leskaartGert Pieters is een gecertificeerd RIS instructeurUitgebreid lesboekSnel je rijbewijsInteractieve aanpak
Vraag een intake aan!

06 200 175 34

2 x 60 minuten voor € 60,-

Bij ons is 1 lesuur 60 minuten

Bij ons is 1 lesuur 60 minuten

Contact

Schrijf je nu in om in Zeeland voordelig je rijbewijs te halen in bijvoorbeeld Zeeland en onder andere in Kortgene, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk en Colijnsplaat Kats in de regio Noord-Beveland. Je wordt zelfs thuis opgehaald, dus waar wacht je nog op en bel Gert op 06-20017534 of vul onderstaand intake formulier in.

Bekijk ook onze Facebookpagina eens voor de laatste nieuwtjes, tips en aanbiedingen.

Adres: Kaaidijk 24
Postcode en plaats: 4484 NP  Kortgene
KvK-nummer: 58637958
CBR registratienummer: 4956F0

Vraag een intake aan

Wij starten de rijopleiding altijd met een intake. In twee lesuren kijken we o.a. naar je leertempo, concentratie en motivatie. Na afloop geven we advies over het aantal benodigde lessen en het tempo van de opleiding. Je weet na de intake precies waar je aan toe bent! Na het invullen van dit formulier nemen we snel contact met je op voor een afspraak.

Instructeur & Auto

Wij zijn een jonge dynamische rijschool en je kunt bij ons terecht voor de rijopleiding auto, rijbewijs B. Zowel voor praktijk als theorie.

De lesauto is een VW Golf 7. Deze auto is overzichtelijk en door de ruime instelmogelijkheden is er een goede zitpositie mogelijk.

Lees meer...

Instructie & Coaching

Dit is waar het om gaat. Met een gestructureerde en interactieve aanpak zorgen we dat je snel en veilig je rijbewijs gaat halen.

Rijschool Gert Pieters werkt met het zg. 'Rijopleiding in Stappen' (RIS) systeem waarbij de lessen in verschillende fases worden ingedeeld.

Lees meer...

Tarieven & Pakketprijzen

Autorijschool Gert Pieters heeft voordelige pakketten om je rijbewijs te halen in Goes en omgeving, de regio Noord-Beveland, Kortgene, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk, Colijnsplaat en Kats.

Lees meer...